Дионтей Уайлдър обяви, че е готов да се завърне на ринга,

...
Дионтей Уайлдър обяви, че е готов да се завърне на ринга,
Коментари Харесай

Уайлдър обяви: Време е да се завърна на ринга

Дионтей Уайлдър обяви, че е подготвен да се завърне на кръга, защото се надява да стане повторен първенец в тежка категория. Бившият преобладаващ крал на WBC не е стъпвал на кръга след бруталния си нокаут с един удар над Робърт Хелениус предишния октомври.

Уайлдър употребява паузата си, с цел да прекара време със фамилията си, само че явно желае да се върне на кръга. Той написа в Инстаграм: " Наслаждавах се на фамилията, живота и всичко, което носи, само че в този момент е време да се върна на кръга ".

Съобщението на Уайлдър за идното му завръщане идва броени дни, откакто някогашният първенец на UFC в тежка категория Франсис Нгану съобщи, че наближава борба с американеца. По време на присъединяване в The MMA Hour той сподели: " Да, организирахме диалога и в този миг сме по-близко, в сравнение с с всеки различен ".

Уайлдър наподобява беше надъхан за конфликт на някогашни първенци с Анди Руис младши. Но дуелът беше подложен под подозрение предишния месец, когато IBF подреди на някогашния единен първенец Руиз младши да се изправи против хърватския клубист Филип Хргович. Дългоочакваният мач с Антъни Джошуа, който ще се завърне в игра на 1 април против Джърмейн Франклин, също беше обсъждан.

А промоутърът на AJ Еди Хърн наподобява е заинтригуван да направи дуела, който почитателите на бокса от дълго време желаят да видят.

Времето на Уайлдър като първенец на WBC в тежка категория завърши през февруари 2020 година, когато Тайсън Фюри го спря в седмия рунд на реванша им в Лас Вегас.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР